Vreselijk nieuws over Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vreselijk nieuws over Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst

Vreselijk nieuws over Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, is het slachtoffer geworden van internetfraudeurs. Enkele jonge vrouwen deden zich voor als escorte, waarmee ze tienduizenden euro's verdienden, en daarbij gebruikten ze ook foto's van Sarah Puttemans.

Vandaag staan er dertien jonge vrouwen terecht voor de rechtbank van Gent. De meisjes lokten honderden mannen in de val met valse socialemediaprofielen. Ze stuurden hen pikante kiekjes en overtuigden hun slachtoffers om op een betalende date te gaan. In tussentijd vroegen ze allerlei cadeaubonnen of om honderden euro's te storten. Naar de afspraakjes gingen ze uiteindelijk niet.

Voor hun valse profielen gebruikten de jongedames vooral beelden van buitenlandse vrouwen, maar ook bijvoorbeeld van Sarah Puttemans. Hoeveel slachtoffers er in totaal vielen, is niet duidelijk. Het kopstuk van de bende, een 22-jarige meisje uit Gent, zou wel 100.000 euro winst gemaakt hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws