"Vrolijk wielrennertje": Karl Vannieuwkerke deelt schattige beelden van zoontje

25042023karlvannieuwkerkeinstagram
Karl Vannieuwke volgt natuurlijk de Giro, de Ronde van Italië, op de voet. Maar tijdens een rustdag kan hij nog kijken naar een wielrenner: zijn jongste zoon Jack Odile. Op zijn Instagrampagina deelt de sportverslaggever enkele leuke kiekjes en daar moeten zijn volgers meteen wat over kwijt.
Karl Vannieuwkerke, die we onder meer kennen als de presentator van 'Vive le Vélo', is in 2019 voor de derde keer papa geworden. Toen mocht hij zijn zoontje Jack Odile in de armen sluiten en dat is het eerste kindje dat hij met zijn huidige partner Caroline kreeg. Daarnaast heeft de verslaggever ook al twee kinderen uit zijn vorige huwelijk.
Zopas had de papa nog heuglijk nieuws te melden. Zijn zoontje mocht eind april namelijk vier kaarsjes uitblazen. Karl verklapte ook meteen dat Jack Odile een nieuw fietsje cadeau had gekregen. Nu deelt Vannieuwkerke opnieuw enkele toffe foto's van zijn zoontje die aan het fietsen is. "Rustdag in de Giro. Vrolijk wielrennertje in huis", klinkt het.

Lief

De volgers van Karl vinden dit alvast fantastisch om te zien. "Wielerkampioen in de maak", "Topper, nu nog de techniek van Wout of Mathieu en dan komt dat allemaal goed", "Een rasechte sprinter", "Gelukkig kind, een kampioen in wording", "Waar is de roze trui?", "De nieuwe Evenepoel", "Jong geleerd...", "Wat een lief ventje", "Een echte flandrien", Zo'n schattig mannetje", "Heel mooi", "Hoe lief" en "Klaar voor de overwinning", reageren zij onder meer.