"Wat een bom!": Raphaëlla uit 'Love Island' laat Instagram bijna ontploffen met foto's van volle boezem Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een bom!": Raphaëlla uit 'Love Island' laat Instagram bijna ontploffen met foto's van volle boezem

"Wat een bom!": Raphaëlla uit 'Love Island' laat Instagram bijna ontploffen met foto's van volle boezem

Raphaëlla Deuringer, bekend van 'Love Island', laat zich regelmatig van haar meest sexy kant zien op Instagram. Dat doet de populaire influencer ook nu weer.

Raphaëlla Deuringer deed maar liefst twee keer mee aan 'Love Island'. Helaas kwam ze haar prins op het witte paard daar niet tegen. Daarnaast moest de brunette in het verleden ook al een breuk met profvoetballer Dante Vanzeir verwerken.

Maar dat laat Raphaëlla niet aan haar hart komen. Zo trakteert ze haar Instagramvolgers maar al te graag op pikante kiekjes. Nu pronkt de brunette met haar volle boezem op haar sociale media. “Zodat je iets hebt om over te dromen”, schrijft ze erbij.

Schoonheid

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk en overladen Raphaëlla met complimenten. “Wauw!”, “Zo knap!”, “Jij maakt echt alle mannen gek met je schoonheid”, “Prachtige dame”, “Je blijft maar mooier worden”, “Beauty!”, “Wow, zo mooi!”, “Heel sexy!” en “Wat ben jij een bommetje!”, “

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws