Oliver Naesen windt er geen doekjes om: “Dát is niet prettig!” Wielrennen
Wielrennen

Oliver Naesen windt er geen doekjes om: “Dát is niet prettig!”

Oliver Naesen windt er geen doekjes om: “Dát is niet prettig!”

Oliver Naesen start binnenkort aan zijn achtste seizoen bij AG2R.

Vanaf komend seizoen heet de ploeg Decathlon-AG2R, wat toch een hele verandering is. Zo zullen ze op nieuwe fietsen rijden én stappen ze af van de kenmerkende bruine broeken. Naesen zelf blijft de Franse ploeg trouw, maar zal komend seizoen wel minder verdienen.

Hij heeft zijn rol als kopman namelijk omgeruild voor één als luxeknecht. Naesen is zich inmiddels aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen “Iedereen heeft de laatste dagen wel eens uit het raam gekeken zeker? Het was zeker niet plezant om te herbeginnen met dit weer", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Naesen heeft - ondanks zijn nieuwe rol - nog steeds de ambitie om te schitteren in het voorjaar: “Ik kom niet uit mijn bed om straks in de klassiekers bidons aan te reiken! Ik wil zelf het hoogst mogelijke niveau halen. Wat dat gaat zijn, dat is afwachten.”

Versterking 

AG2R sleutelde deze winter al aan zijn kern voor de klassiekers en wil in 2025 naar verluidt nog een stapje verder gaan. Maar wat heeft dat voor invloed op Naesen?: “Ik ga er vanuit dat ik er nog zal opstaan voor al die koersen. Vorig jaar haalde ik een deftig niveau, maar waren de uitslagen er niet. Dat is niet prettig als je zo’n zware job doet!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws