Wat een ontroerende beelden! Staf Coppens ontmoet Mathias Coppens’ pasgeboren zoontje voor het eerst

230823mathiascoppensstafcoppensphotonews
Vanavond kunnen we eindelijk weer genieten van ‘Camping Coppens’ op VTM. En het belooft meteen een prachtige aflevering te worden. We zijn namelijk getuige van Staf Coppens’ allereerste ontmoeting met zijn neefje Gust, het kindje van Mathias Coppens. Houd die zakdoekjes maar klaar!
Drie jaar geleden waagde Staf Coppens een sprong in het diepe. De presentator besloot alles achter te laten en samen met zijn gezin naar Zweden te verkassen om een camping, Camp Grinsby, te runnen. Trouwe fans konden hun avontuur van de eerste minuut meevlogen in ‘Camping Coppens’ op VTM.
Vanavond start het derde seizoen van de reeks en daarin keren Staf en zijn kroost voor het eerst sinds hun verhuis terug huiswaarts. Tijdens hun bezoekje in België maken ze meteen kennis met het nieuwste lid van de Coppens-clan: Gust, het pasgeboren zoontje van Mathias Coppens en zijn vriendin Linn Trappeniers.

"Hij lijkt op jou"

Die eerste ontmoeting levert meteen prachtige, emotionele televisie op. “Zo’n schoon venteke”, klinkt Staf ontroerd als hij de ziekenhuiskamer binnenkomt. “Hij lijkt op jou, vind ik”, horen we Mathias meteen zeggen. Waarop Staf lachend reageert: “Volgens mij heeft hij meer haar...”
De kleine Gust, het eerste kindje van Mathias en Linn, werd op 19 december 2022 geboren. Zo werd Mathias voor de derde keer papa. De presentator had al twee kinderen uit zijn relatie met zijn ex-vrouw Sarah: zijn zoon Marcel en dochter Lowis.