Familie van zwaar afgetakelde clown 'Bassie' deelt aangrijpende foto: "Geen hoop meer"

230919bassieadriaanphotonews
Het gaat al een tijdje niet goed met de gezondheid van Bas van Toor, beter bekend als de clown uit 'Bassie & Adriaan'. Op Instagram heeft zijn familie nu ook een aangrijpende foto gedeeld.
Bas van Toor mocht op 17 september namelijk 88 kaarsjes uitblazen. Maar de bekende clown uit 'Bassie & Adriaan' is duidelijk afgetakeld door zijn auto-immuunziekte. Op de foto zien we zijn vrouw Coby hem een verjaardagskaart geven.
Eerder dit jaar gaf zijn vrouw ook een update over zijn toestand. "Er zijn goede dagen en slechte dagen, maar we houden de moed erin met zijn eigen tekst: 'Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen'. En dat proberen we. Hij heeft altijd positief in het leven gestaan, maar vergeet niet, hij wordt 88 hè", klonk het enkele maanden geleden in het Algemeen Dagblad.

Steeds erger

Aad, Bas zijn broer en beter bekend als Adriaan, zag het somberder in. "Het gaat niet goed met hem. Het enige dat hij nu nog kan is zijn rechterhand bewegen om de afstandsbediening van de tv te gebruiken. Voor de rest heeft hij overal hulp bij nodig. Het is al een paar jaar zo en het wordt helaas ook steeds een erger. Er is geen hoop dat daar ooit verbetering in komt", aldus Adriaan.