Britt Van Marsenille brengt pakkend eerbetoon aan overleden ex-vriend Marc Van Eeghem op zijn verjaardag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Britt Van Marsenille brengt pakkend eerbetoon aan overleden ex-vriend Marc Van Eeghem op zijn verjaardag

Britt Van Marsenille brengt pakkend eerbetoon aan overleden ex-vriend Marc Van Eeghem op zijn verjaardag

Het is al bijna zes jaar geleden dat Vlaanderen afscheid nam van Marc Van Eeghem. De acteur verloor op zijn 57ste helaas zijn strijd tegen kanker. Zijn ex-vriendin Britt Marsenille, presentatrice van ‘Voor hetzelfde geld’ en ‘FactCheckers’, bleef met een grote leegte achter. Speciaal voor zijn verjaardag staat ze even stil bij haar verdriet.

Britt Van Marsenille vormde lange tijd een koppel met acteur Marc Van Eeghem, die in 2017 op 57-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van prostaatkanker. De twee gingen uit elkaar door het leeftijdsverschil, maar zijn altijd goede vrienden gebleven. Zijn verjaardag vorige week viel de presentatrice dan ook bijzonder zwaar.

Marc zou op 14 september 63 geworden zijn en dat laat Britt niet zomaar aan zich voorbijgaan. Op Instagram deelt ze een prachtige foto met haar ex-vriend. “Vandaag. 10 jaar geleden. We vierden in Parijs met een plateau fruits de mer. Gelukkige verjaardag, liefste Marcie”, schrijft de presentatrice emotioneel, gevolg door een aangrijpende tekst.

Vallen en opstaan

“Ik hou je vast. Al probeer ik dat niet krampachtig te doen zodat ik de dagen vandaag niet vergeet. Ik praat je stilletjes elke dag bij. Over onze kleine avonturen, waarom we moesten lachen en wat mis ging. Ik kan je vertellen: het gaat goed met ons. We vieren het leven met vallen en opstaan. Ik heb mensen om me heen om van te houden. Ik heb iets om te doen. Ik kan naar iets uitkijken”, pent Britt neer. “Cumpleaños Feliz. Por supuesto. Schol”, rondt ze haar pakkende bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws