"Wat een topmodel!": Jamie-Lee Six verbluft volgers met kerstshoot in lingerie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een topmodel!": Jamie-Lee Six verbluft volgers met kerstshoot in lingerie

"Wat een topmodel!": Jamie-Lee Six verbluft volgers met kerstshoot in lingerie

Jamie-Lee Six staat regelmatig model voor verschillende merken. Nu pakt de influencer op Instagram uit met enkele beelden van haar fotoshoot voor lingeriemerk Etam.

Jamie-Lee Six is met haar bijna 300.000 Instagramvolgers een bijzonder populaire influencer. Al heeft ze het niet altijd even makkelijk met die job. Dat vertelde ze onlangs nog in Het Laatste Nieuws. “Influencers zouden zogezegd een perfect leven leiden, maar dat is dus niet zo”, klonk het onder meer.

“Ik krijg op zoveel kritiek. Ik mag niet klagen dat ik een zware job heb of dat het vermoeiend is, want daar krijg ik dan bijvoorbeeld heel veel commentaar op”, aldus Jamie-Lee. Toch blijft ze voorlopig verder doen als influencer én als model.

Schoonheid

Zo had Jamie-Lee onlangs een lingerieshoot voor Etam. En die was helemaal in kerstsfeer. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. “Hottie!”, “Wat ben je mooi”, “Wauw, zo mooi Jamie-Lee!”, “Prachtig!”, “Wow, schoonheid!” en “Je bent echt een topmodel!”, luidt het onder meer in de reacties onder het Instagrambericht.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws