Winnares Louise Goedefroy kondigt grootse plannen aan na 'The Voice' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnares Louise Goedefroy kondigt grootse plannen aan na 'The Voice'

Winnares Louise Goedefroy kondigt grootse plannen aan na 'The Voice'

Vorige week vrijdag konden we nog zien hoe Louise Goedefroy uit Team Natalia de overwinning van ‘The Voice van Vlaanderen’ in de wacht sleepte. In ‘TV-Familie’ onthult de zangeres nu wat haar muzikale plannen zijn na de zangwedstrijd.

2022 eindigt mooi voor Louise Goedefroy. “Het plaatje is af”, zegt ze in TV-Familie. Louise is dit jaar verloofd, heeft een huis gekocht én heeft als kers op de taart ‘The Voice van Vlaanderen’ gewonnen. De 24-jarige zangeres ging niet alleen met de titel naar huis, maar ook met een serieuze som geld.

Die 25.000 euro wil ze gebruiken voor haar verbouwingen, maar in de eerste plaats is Louise van plan te investeren in haar zangcarrière. “Absoluut. Het grootste deel zal daar naartoe gaan”, besluit de winnares in TV-Familie. Louise werd al beloond met een platencontract bij Universal, waarbij ze binnenkort haar eerste single zal uitbrengen.

Hoe haar eerste eigen nummer zal klinken, weet ze nog niet helemaal. “Maar ik denk dat ik iets jazzy wil doen. Dat is mijn ding, en ik wil mezelf blijven”, kan Louise wel al verklappen. “Ik droom ervan om op te treden in een rokerige, donkere jazzclub. Maar festivals zijn ook leuk. Ik kijk er al enorm naar uit”, aldus de zangeres.

Niet vanzelf

Toch blijft Louise met beide voetjes op de grond. “Ik besef dat ik het nog moet waarmaken. Zo’n carrière komt niet vanzelf”, beseft ze. “Van sommige winnaars hoor je helaas niets meer.” Daarom neemt ze Grace Khuabi, de vorige winnares, als voorbeeld. “Zij heeft op heel wat festivals gestaan deze zomer en je hoort haar nu vaak op de radio”, klinkt het. Hopelijk staat Louise een even mooie toekomst te wachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws