Jens Dendoncker begint 2023 met serieuze opdoffer: "Niemand die het snapt" TV en Radio
TV en Radio

Jens Dendoncker begint 2023 met serieuze opdoffer: "Niemand die het snapt"

Jens Dendoncker begint 2023 met serieuze opdoffer: "Niemand die het snapt"

2022 is een moeilijk jaar geweest voor Jens Dendoncker. Maar na een pijnlijke relatiebreuk en een zware depressie is hij eindelijk weer zo goed als de oude. En toch krijgt hij in het nieuwe jaar al meteen slecht nieuws te horen.

Onlangs schitterde Jens nog dagelijks op VTM aan Julie Van den Steens zijde in hun gloednieuwe quiz ‘Even goeie vrienden’. Maar in de lijst van beste tot slechtste programma’s van 2022 van Het Laatste Nieuws strandt het programma bijna helemaal onderaan. “Geen hond die na een paar weken kon uitleggen wat de spelregels van ‘Even goeie vrienden' waren. Laat staan dat het presentatorenduo Jens Dendoncker-Julie Van den Steen dat konden”, windt de krant er geen doekjes om.

“Zelfs de kandidaten wisten dat nauwelijks of niet. Beursspecialist Paul D'Hoore zat op zijn stoeltje met vragende blikken en een gezicht dat enkel maar de boodschap uitstuurde van wat-doe-ik-hier. Dat D'Hoore uiteindelijk nog won, samen met Celine Van Uytsel, was dan ook een half mirakel”, vinden de HLN-redacteurs. Jens en Julie waren volgens hen het enige luchtpuntje. “Match made in heaven en klaar om elkaar in een quiz die naam waardig naar écht succes te tillen.”

Gelukkig laat de krant zich niet enkel negatief uit over Jens. ‘The Masked Singer’ werd wél uitgeroepen tot één van de beste tv-shows van het afgelopen jaar. “Ook in het tweede seizoen zat er nog geen sleet op de VTM-hit”, vindt de redactie. En volgens hen zal Jens het programma naar een nóg hoger niveau tillen. “Voor reeks drie neemt Jens de presentatiefakkel over van Niels Destadsbader, een switch die het programma alleen maar ten goede kan komen”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws