Zangeres Linsday en haar man Kris nemen plots drastische beslissing Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Linsday en haar man Kris nemen plots drastische beslissing

Zangeres Linsday en haar man Kris nemen plots drastische beslissing

Lindsay (45) staat volgend weekend (van 22 t.e.m. 24 maart) op het Schlagerfestival in de Trixxo Arena in Hasselt. Daarom geniet ze momenteel nog volop van wat qualitytime met haar vriend Kris en dochtertje Lisa-Marie (6). Nu hebben Lindsay en Kris ook een drastisch besluit genomen voor hun dochter.

"Kris en ik zijn laat ouders geworden, dus we willen er alles aan doen om zo lang mogelijk gezond te blijven", vertelt Lindsay in TV Familie. Daarvoor sporten ze elke week en sinds begin dit jaar hebben ze ook opnieuw een personal coach onder de arm genomen.

"Dat sporten doen we niet voor ons plezier, maar enkel en alleen voor Lisa-Marie", bekent de zangeres. "Omdat we haar zo lang mogelijk willen zien opgroeien", aldus Lindsay. Maar de zangeres heeft nog een groter doel.

Overgrootmoeder

"Mijn ultieme doel is niet alleen grootmoeder worden, maar ook overgrootmoeder", vertelt ze. "Ik heb nog een lange weg te gaan! En hoewel ik nog maar 45 ben, kraken mijn gewrichten soms al. Ik hecht dus ook belang aan een gebalanceerd dieet en slik geregeld vitamines en supplementen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws