"Niet verwacht dat het zo emotioneel zou zijn": Sanne onthult meer over haar 'Boer zkt Vrouw'-avontuur TV en Radio
TV en Radio

"Niet verwacht dat het zo emotioneel zou zijn": Sanne onthult meer over haar 'Boer zkt Vrouw'-avontuur

"Niet verwacht dat het zo emotioneel zou zijn": Sanne onthult meer over haar 'Boer zkt Vrouw'-avontuur

Afgelopen zondag konden we zien hoe Sanne haar drie uitverkorenen koos om te verblijven op haar boerderij: Boris, Jimmy en Robin. In Story onthult de melkveeboerin nu ook al wat meer over haar 'Boer zkt Vrouw'-avontuur.

Hoewel 'Boer zkt Vrouw' bijzonder emotioneel startte voor Sanne, blikt ze met een heel goed gevoel terug op haar avontuur. "Ik heb een fijne tijd beleefd. Er komen nog leuke fragmenten aan, hoor", verklapt de goedlachse melkveeboerin al.

Zo voelde ze zich snel op haar gemak. "Ik vergat de camera's al snel en ben altijd mezelf gebleven, ook als ik het moeilijk had", aldus Sanne. "Ik hou ook van oprechtheid bij anderen. Ik heb een zacht karakter en trek me snel dingen aan. Die jongens hadden ook gevoelens, hè."

Vermoeidheid

"Ik had niet verwacht dat het voor mij zo emotioneel zou zijn", gaat ze verder. "Maar de vermoeidheid speelde ook een grote rol. Ik kon mijn werk niet achterlaten. Ik stond vroeg op om eerst het werk gedaan te krijgen en daarna met de jongens op date te kunnen gaan", aldus Sanne. "Ik begrijp dat de kandidaten moeite wilden doen, maar het was lastig om met hen rekening te houden. Ik moest dus een klik in mijn hoofd maken met die drie mannen op mijn erf."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws