Dít zag single uit ‘De Bachelor’ niet aankomen: “Serieuze deuk in mijn ego” voetbal
voetbal

Dít zag single uit ‘De Bachelor’ niet aankomen: “Serieuze deuk in mijn ego”

Dít zag single uit ‘De Bachelor’ niet aankomen: “Serieuze deuk in mijn ego”

Fabrizio (29) Tzinaridis gaat in ‘De Bachelor’ op zoek naar de ware. In de derde aflevering zien we dat hij er duidelijk geen gras over laat groeien, tot grote ergernis van één van de singles.

Phaedra (21) was de eerste vrijgezel die een kus kreeg van Fabrizio. Haar euforie was echter van korte duur, want amper vier uur later zoende de Limburger alweer met de Nederlandse Sanne (34). “Ik was daar uiteraard niet als enige, maar ik voelde me toch gekwetst”, zegt ze eerlijk tegen Het Laatste Nieuws.

De West-Vlaamse geeft toe dat ze het niet zo tof vond dat Fabrizio na hun etentje het al zo snel bij een andere deelneemster probeerde: “Door onze kus voelde ik me speciaal. Ik had echter nooit verwacht dat het maar voor een viertal uur zou zijn. Van een serieuze deuk in mijn ego gesproken.”

Toch wil de ravissante jongedame benadrukken dat ze Sanne helemaal niets kwalijk neemt: “Aanvankelijk wist ik ook niet dat ze met Fabrizio gekust had. Dat hoorde ik pas op de cocktailparty. Fabrizio had aan Sanne gevraagd om niets te zeggen, omdat hij me zelf op de hoogte wilde brengen. Netjes, maar uiteindelijk verandert dat niets aan de zaak."

Populair

Laatste nieuws