‘Big Brother’-deelneemster overmand door gevoelens: “Dat is echt fucked up" voetbal
voetbal

‘Big Brother’-deelneemster overmand door gevoelens: “Dat is echt fucked up"

‘Big Brother’-deelneemster overmand door gevoelens: “Dat is echt fucked up"

Nawel zit in zak en as nadat ze er tijdens de Safety Challenge een potje van maakte. Die misser kan bovendien zware gevolgen hebben voor haar.

De kandidaten moeten de hele week opdrachten uitvoeren waarbij de kijker deels kan bepalen hoe die verlopen. Nouchine, Salar, Tobias en Nawel moesten het in een ballenspel tegen elkaar opnemen, waarbij de inzet heel groot was. Zo liet ‘Big Brother’ weten dat de winnaar immuniteit zou krijgen en dat de verliezer genomineerd zou worden.

Even slikken

“Dat was echt gewoon weer een typische “Big Brother-twist”, reageert Tobias. “Het is nooit alleen geven. Het is altijd geven en nemen. Het was toch even slikken, want het is nogal wat natuurlijk.”

Met z’n vieren trokken ze naar de gameroom, waar ze elk een eigen baan van zo’n tien meter lang kregen toegewezen. Ze moesten er voor zorgen dat hun ballen allemaal tegelijk op hun baan waren. Door de lengte en de afhelling van de baan, moest er telkens gelopen worden om de ballen die uit de baan waren gekomen weer op te vangen en ze er aan de andere kant opnieuw op te leggen.

"Zo dom"

Bij Nawel liep het helaas al snel mis, want zij vergat om één van haar ballen terug op de baan te leggen. Ze wist dan ook meteen hoe laat het was: de laatste plaats leverde haar alweer een nominatie op. “Zo dom he. Echt dom”, foetert Nawel.

“Het is echt balen. Het doet echt pijn, maar ik ga er echt niet te veel bij stilstaan. Dat ga ik niet doen”, gaat ze verder. Ook Nouchine leeft heel erg met haar mee: “Ik vond het wel echt heel erg. Ik baalde zelf ook echt daarvoor.”

Eigen schuld

Eenmaal terug bij de andere bewoners, begint het pas echt tot Nawel door te dringen dat haar ‘Big Brother’-avontuur er wel eens snel op zou kunnen zitten: “Ik ben af door vergeetachtig te zijn. Ik ben vervloekt. Ik ben wéér genomineerd en nu is het mijn eigen schuld. Dat is echt fucked up.”

Nawel komt dus voor de vijfde keer op rij op de nominatielijst, en dat is even slikken. Ze lucht haar hart bij Nouchine: “Dat is mijn schuld, hè. Mijn mama en zus gaan dat zo… Ik stel zoveel mensen teleur. Al die mensen die mij er in willen houden en nu doe ik het zelf. Ik voel me echt slecht.” De tranen wellen bij haar op wanneer Nouchine haar probeert te troosten: “Het is altijd: ‘Ocharme.’ Ik ben dat zo beu.” Zo dom. Ik voel mij echt een sukkel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws