Bram Verbruggen voorspelt prachtige nazomer: "Dan gaan we zelfs richting 30 graden" Weer
Weer

Bram Verbruggen voorspelt prachtige nazomer: "Dan gaan we zelfs richting 30 graden"

Bram Verbruggen voorspelt prachtige nazomer: "Dan gaan we zelfs richting 30 graden"

De afgelopen dagen kregen we heel wat neerslag over ons heen, maar vanaf vandaag wordt het opnieuw droger. VRT-weerman Bram Verbruggen ziet de temperaturen volgende week zelfs stijgen tot 30 graden.

"Er is beterschap op komst. Zo krijgen we de zon veel meer te zien vandaag want er komen opklaringen onze richting uit. Een hogedrukgebied zal het overnemen van een lagedrukgebied. Dat wil zeggen dat we in heel rustig weer terechtkomen. Met dus weinig wind, veel zon en temperaturen die langzaamaan wat hoger klimmen", aldus Verbruggen.

"Zaterdag starten we nog met veel ochtendgrijs en dat zou lang kunnen blijven hangen. Pas in de loop van de dag zal de zon erdoor zal komen, met ook een kans op een lokale bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. We gaan naar 24 graden."

Nazomer

"Ook zondag start met wat ochtendgrijs maar dat wordt snel opgelost door de zon. We krijgen dan 24 graden. En dan begin volgende week krijgen we een nazomertje met zomerse temperaturen van 25 graden en zelfs meer. Zo krijgen we al zeker tot en met donderdag veel zon en heel warme temperaturen. Met op woensdag en donderdag zelfs 29 graden en lokaal misschien 30 graden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws