Alberto Contador reageert meteen op 'komst van beroemde dopingzondaar’ Wielrennen
Wielrennen

Alberto Contador reageert meteen op 'komst van beroemde dopingzondaar’

Alberto Contador reageert meteen op 'komst van beroemde dopingzondaar’

Het gerucht werd eerder deze week snel verspreid in de wielerwereld: EOLO-Kometa zou dopingzondaar Migual Angel Lopez een nieuwe kans willen geven.

Na zijn contract bij Astana ontbonden te zien worden, ging hij dit seizoen aan de slag bij het Colombiaanse Medellin-EPM. Volgens Antena 2 willen Contador en co. hem nu een nieuwe kans geven, maar dat wordt ontkend vanuit de ploeg.

Nog geen dag nadat het gerucht verspreid werd reageerde EOLO-Kometa als volgt: “We weten allemaal dat Miguel Ángel López een ontzettend goede atleet is en een zeer sterke klimmer, maar hij maakt geen deel uit van onze plannen.”

“We hebben binnen de ploeg nooit over hem gesproken”, zijn ze duidelijk in een persmededeling. Toch zijn ze wel werk aan het maken van enkele transfer: “Ik kan wel vertellen dat we de komende dagen twee belangrijke transfernieuwtjes zullen aankondigen!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws