Frans Bauer en Mariska hakken onverwachte knoop door over huwelijk: "Hoeft voor ons niet meer" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Frans Bauer en Mariska hakken onverwachte knoop door over huwelijk: "Hoeft voor ons niet meer"

Frans Bauer en Mariska hakken onverwachte knoop door over huwelijk: "Hoeft voor ons niet meer"

In 2008 stapten Frans Bauer (49) en zijn echtgenote Mariska (47) in het huwelijksbootje. Jarenlang koesterden ze de vurige wens om hun bruiloft nog een keertje over te doen. Maar daar heeft het koppel nu toch een opvallend besluit over genomen.

Jarenlang waren Frans Bauer en zijn vrouw Mariska van plan om hun huwelijksgeloften te hernieuwen, vooral omdat het koppel graag trouwfoto’s wilde waar ook hun jongste zoon Lucas (14) op staat. Hun andere drie zonen Christiaan, Jan en Frans Junior waren er in tegenstelling tot hun jongste broer wel al bij op de trouwdag van hun ouders vijftien jaar geleden.

En tóch hebben Frans en Mariska hun plannen voor een tweede huwelijk nu laten varen. “Mariska en ik hoeven niet nog een keer te trouwen”, zei de Nederlandse zanger in de Nederlandse Story. “Ook niet om onze huwelijksgeloften nog een keer uit te spreken. We zíjn al getrouwd. Dat is voor ons het belangrijkste. En dat we samen zijn in een goeie gezondheid”, besluit Frans daarover. Daarmee verwijst hij natuurlijk naar het herseninfarct van zijn echtgenote in januari 2022. “Inmiddels hebben we ook genoeg familiefoto's waar Lucas wél op staat.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws