José De Cauwer maakt zich zorgen over Remco Evenepoel: "Dikke problemen" Wielrennen
Wielrennen

José De Cauwer maakt zich zorgen over Remco Evenepoel: "Dikke problemen"

José De Cauwer maakt zich zorgen over Remco Evenepoel: "Dikke problemen"

Remco Evenepoel zal over een week zijn terugkeer maken in de Ronde van Zwitserland, nadat hij besmet was geraakt met het coronavirus tijdens de Giro d'Italia. José De Cauwer heeft zijn visie hierop gedeeld.

Afgelopen week heeft wereldkampioen Remco Evenepoel zijn plannen voor de komende weken bekendgemaakt. Hij zal starten in de Ronde van Zwitserland vanaf zondag, gevolgd door het Belgisch Kampioenschap tijdrijden en het Belgisch Kampioenschap op de weg. Daarna zal Evenepoel op trainingsstage gaan om zich voor te bereiden op het Wereldkampioenschap. De Ronde van Zwitserland bevat onder andere twee tijdritten.

"De vraag is alleen in welke fysieke toestand hij daar aankomt. In hoevere heeft dat covidverhaal, want dat weten we niet, meegespeeld. Want covid en covid is twee", aldus De Cauwer tegen Sporza. "Er zijn mensen bij die van covid niets gemaakt hebben en er ook geen probleem mee gehad hebben. En er zijn anderen die er echt heel dikke shit mee gehad hebben om het zo uit te drukken, long covid."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws