Günther Neefs krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen: "Eindelijk, na 15 jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Günther Neefs krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen: "Eindelijk, na 15 jaar"

Günther Neefs krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen: "Eindelijk, na 15 jaar"

Al 30 jaar in het vak zitten, maar nooit echt grote hits scoren, zo zag Günther Neefs’ carrière er tot nu toe uit. Maar daar heeft zijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ verandering in gebracht. De zanger kreeg zopas geweldig nieuws te horen.

Dankzij ‘Liefde voor Muziek’ prijkt Günther Neefs voor het eerst in 15 jaar eindelijk opnieuw in de Ultratop. Zijn gloednieuwe album, ‘De kracht van muziek, het beste van Günther Neefs’, wist een mooie vierde plaats in de hitlijst te verzilveren. Dat weet Het Laatste Nieuws. Enkel zijn album ‘Special request 2’ deed het beter. De plaat schitterde in 1997 op plaats drie. Maar ook met het eerste deel van het ‘Special request’-album haalde de zanger in 1996 de vierde plek.

‘De kracht van muziek, het beste van Günther Neefs’ is een verzameling van al zijn grootse hits, aangevuld met enkele covers uit ‘Liefde voor Muziek’. Maar de fans mogen van geluk spreken, want naast deze plaat kunnen ze ook genieten van twee gloednieuwe nummers, die later dit jaar nog als singles worden uitgebracht. De zanger is op zijn 57ste bigger dan ooit.

11 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws