Lars van der Haar doet onthulling over Sven én Thibau Nys: “Elkaar afzeiken”

230926thibaunyssvennys
Lars van der Haar heeft dit seizoen al twee veldritten gewonnen. De Nederlandse kampioen en zijn ploeg - Baloise Trek Lions - hebben de seizoensstart alvast niet gemist.
In de Wereldbeker wonnen ze beide manches (Nys won in Waterloo, Van der Haar in Maasmechelen, red.) die al afgewerkt zijn. Binnen het team kunnen de renners het goed met elkaar vinden.
“Ik denk dat we elkaars sterktes heel goed kennen, dus op die manier kunnen we elkaar zeker helpen tijdens de wedstrijden? Buiten de races om, bijvoorbeeld tijdens de trainingskampen, zijn we echter ook gewoon goede vrienden”, laat hij optekenen bij In de Leiderstrui.
“We kunnen met elkaar lachen, maar elkaar ook zeker eens - zoals we dat dan zeggen - goed afzeiken”, doet hij een onthulling over hoe de renners - en dus ook Thibau Nys - binnen de ploeg met elkaar omgaan. “Dat werkt wel goed!”

Sven

En oo met Sven Nys heeft Van der Haar een goede band. Sven weet als geen ander hoe het voelt om crosser te zijn en heeft tonnen ervaring. Hij ligt dan ook goed in de groep: “Sven heeft zelf ook in Nederlandse ploegen gereden, dus die kan de Nederlanders ook zeker appreciëren!”