Week na pakkende passage in 'Het Huis': Hugo Sigal verneemt plots prachtig nieuws

231020hugosigalvrt1
Gisteren was William Boeva te gast in ‘Het Huis’, vorige week beet Hugo Sigal de spits af met een emotionele aflevering waarin hij het uitgebreid over het verlies en gemis van zijn grote liefde Nicole Josy had. De uitzending heeft duidelijk niemand koud gelaten, en heeft zelfs ontzettend veel kijkers naar het scherm gelokt.
Het is een bijzonder moeilijke periode voor Hugo Sigal. Op 4 november is het een jaar geleden dat de zanger en acteur afscheid moest nemen van zijn Colleke na een fatale val van de trap. Al het goede nieuws dat nu zijn richting uitkomt, zal hem dan ook ongetwijfeld extra veel deugd doen. Zo stond Hugo’s nieuwste single ‘De dozen staan klaar’, dat hij in ‘Het Huis’ voor het eerst liet horen, de dag erna meteen op nummer 1 op iTunes.
Maar ook de aflevering van ‘Het Huis’ zelf was een groot succes. Meer dan een miljoen kijkers stemden af op VRT 1 voor de start van het negende seizoen. Zulke goede cijfers zijn de dag van vandaag allesbehalve vanzelfsprekend. “1.031.042 kijkers voor de eerste aflevering van ‘Het Huis’ met Hugo Sigal”, schrijft programmamaker Eric Goens vol ongeloof op Instagram. “Andermaal diepe buiging en grote dank voor het vertrouwen.”
De uitzending met Hugo heeft duidelijk niemand koud gelaten. “Verdiend”, “Topprogramma, met een heel ontroerende aflevering”, “Het was prachtig, oprecht, herkenbaar voor velen”, “Genoten, wat een prachtige man en wat een mooi verhaal” en “Dank u, Hugo, om je verhaal te delen”, luidt het in de comments. Ook de zanger zelf laat weten heel vereerd te zijn.