Leegloop bij Jumbo-Visma zet zich verder: Marianne Vos kan afscheid maar moeilijk accepteren. Wielrennen
Wielrennen

Leegloop bij Jumbo-Visma zet zich verder: Marianne Vos kan afscheid maar moeilijk accepteren.

Leegloop bij Jumbo-Visma zet zich verder: Marianne Vos kan afscheid maar moeilijk accepteren.

Bij Jumbo-Visma hebben de mannen een geweldig seizoen achter de rug. Voor de vrouwen - met kopvrouw Marianne Vos - verliep het allemaal net iets minder vlot.

Er werd de afgelopen maanden dan ook ferm ingegrepen in de staf én in het rennersbestand. Zo goed al iedere ploegleider van vorig seizoen - allen vrouwen - mochten beschikken en werden vervangen door nieuwe - mannelijke - ploegleiders.

Vanaf 1 januari zal ook assistent-sportdirecteur Carmen Small andere oorden opzoeken. Ze gaat aan de slag bij EF Education-Cannondale: “EF Education-Cannondale is een Amerikaans team en ik ben een Amerikaanse. Ook al is het team Europees en hebben we een sterk internationaal roster.”

“Dit is super leuk voor mij omdat ik alleen maar in buitenlandse teams heb gezeten”, verklaart ze waarom ze de geelhemden omruilt voor de rooshemden. Bij EF zet ze trouwens een nieuwe stap in haar carrière, want ze wordt meteen sportdirecteur. Een mooie promotie.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws