Na breuk met Anne Rose: "André Hazes kiest nu resoluut voor haar" Wielrennen
Wielrennen

Na breuk met Anne Rose: "André Hazes kiest nu resoluut voor haar"

Na breuk met Anne Rose: "André Hazes kiest nu resoluut voor haar"

André Hazes en Anne Rose Zonneveld zijn over and out. Betekent die breuk dat de deur van zijn ex-vrouw Monique Westenberg opnieuw op een kier staat?

André Hazes vond onlangs de liefde opnieuw bij salesmanager Anne Rose Zonneveld. Het jonge koppel vierde samen kerst en maakte een reisje naar het romantische Rome. Ze huurden zelfs samen een appartement. Helaas ontdekten de twee dat ze toch niet voor elkaar gemaakt zijn, en kwam het recent tot een breuk.

Hartenpijn

Heel wat fans gokken nu op, nogmaals, een hereniging tussen de zanger en zijn ex Monique Westenberg, met wie hij een zoontje heeft. Maar of Monique deze keer opnieuw zal toehappen, blijft een groot vraagteken.

André heeft Monique, op z’n zachtst gezegd, toch een aantal keer op het hart getrapt. Zo verliet hij haar voor Bridget Maasland, maar die relatie was van korte duur aangezien André Monique niet uit zijn hoofd kon zetten. Monique laat André opnieuw binnen in haar leven, om erna opnieuw verlaten te worden voor de jonge Sarah Van Soelen.

Volgens de Nederlandse showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, die volledig op de hoogte is van het André-dossier en in het verleden steeds haar gelijk haalde, zou André na deze relatie opnieuw bij Monique aangeklopt hebben. Maar al snel bleek dat Anne Rose Zonneveld nu in het spel was.

Op de bank

Aangezien het nu ook exit Anne Rose is, draait de geruchtenmolen opnieuw op volle toeren. Zo postte Coldeweijer gisteren op Instagram dat ze aanvoelt dat André en Monique opnieuw een koppel zullen vormen.

“We gaan als de brandweer, maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook. Ja, I know, dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt!”, aldus Coldeweijer.

Ook zorgde een foto in december voor heel wat verwarring, waarop André Junior met een stripboek op de bank ligt. Ondanks dat Monique het duidelijk over haar zoontje heeft in de beschrijving eronder, zijn heel wat

fans ervan overtuigd dat het gaat om André Hazes zelf. “André Jr. lijkt plots wel heel groot”, en “Wat leuk! André terug op de bank bij je”, klonk het onder andere.

Eeuwige knipperlichtrelatie

Bovendien gooide de Nederlandse paragnoste Sonja Dover nog wat olie op het vuur tijdens haar eindejaarsvoorspelling. “André en Monique zullen altijd een knipperlichtrelatie blijven hebben”, voorspelde ze.

Daarnaast vierden André en Monique samen Sinterklaas. André postte daarbij een foto waarop te zien is hoe hij samen met zijn zoon een schoentje klaarzet voor de Sint. Die foto leidde al meteen tot wilde speculaties en de hoop op een herenigde liefde, maar die speculaties werden al meteen in de kiem gesmoord door mama Rachel Hazes. “Elke vader wil zijn kind zien”, reageerde ze.

Dat Rachel en Monique niet de beste vriendinnen zijn, is al langer geweten. “André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma. Enerzijds wil hij het allerliefste Moon terug. Maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer in komt”, beweert Coldeweijer. “Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achter staat dat hij terug wil naar Moon. Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws