Er is belangrijke update over relatie van Sergio Herman met Chanel Joppart Buitenland
Buitenland

Er is belangrijke update over relatie van Sergio Herman met Chanel Joppart

Er is belangrijke update over relatie van Sergio Herman met Chanel Joppart

Begin vorig jaar werd het nieuws bekendgemaakt dat Sergio Herman en Ellemieke Vermolen geen koppel meer zijn. Dat kwam toen bij veel mensen hard binnen.

Niet zo heel veel later raakte bovendien bekend dat Sergio zijn hart heeft verloren aan iemand anders: ex-topmodel Chanel Joppart (31) uit De Panne. Dag Allemaal weet nu dat de twee nog steeds samen zijn. "Of hij ook helemaal klaar is om zich opnieuw te settelen, dat zal de toekomst uitwijzen", schrijft het weekblad.

Breuk

Na de breuk tussen Sergio en Ellemieke Vermolen was het even lastig. Nu is de verstandhouding tussen de twee weer optimaal. Dat vertelde Ellemieke eerder al in Het Nieuwsblad. "Sergio en ik zijn heel goed samen”, liet ze weten.

“We komen bij elkaar over de vloer, we delen informatie over de kinderen, we bellen elkaar. Wij zijn echt in harmonie samen. Ik zou nooit de vader van mijn kinderen belachelijk maken. Ik zal altijd respect voor hem houden. En andersom ook. Ik snap de media. Die zoekt sensatie. Maar die is er echt niet te vinden.”

Privé 

Zelf praat Sergio Herman nauwelijks met de pers, toch zeker niet over zijn privéleven. Niet over zijn scheiding en ook zijn nieuwe vriendin houdt hij bewust uit de schijnwerpers. Daar heeft niemand zaken mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws