Ploegmaats Nys en Van der Haar onthullen plan voor EK: “We hebben afspraken” Wielrennen
Wielrennen

Ploegmaats Nys en Van der Haar onthullen plan voor EK: “We hebben afspraken”

Ploegmaats Nys en Van der Haar onthullen plan voor EK: “We hebben afspraken”

In Frankrijk zullen zondagmiddag onder meer Thibau Nys en Lars van der Haar een gooi doen naar de Europese kampioenentrui.

Een aantal uren voor die wedstrijd stonden beiden Sporza te woord. Eerst was het de beurt aan de jonge Nys: “Het parcours ligt er helemaal anders bij dan vanmorgen. Het schuift echt hard momenteel. Het is heel moeilijk om hier iemand uit het wiel te rijden.”

Er was de afgelopen weken ook veel te doen over het ploegenspel tussen de Baloise Trek Lions. “Het is vandaag een andere competitie… Maar er zijn natuurlijk nog andere Belgen behalve mij om achter Van der Haar te rijden”, doet Nys een opvallende uitspraak.

“Lars en ik zullen elkaar vandaag veel minder kunnen helpen dan de voorbije crossen, maar dat betekent niet dat we geen rekening met elkaar kunnen houden”, sluit hij af. Sporza kreeg ook Lars van der Haar te pakken. voor een kort interview.

Afspraken

“We hebben in principe de afspraak dat we gewoon tegen elkaar rijden. Dus we zullen na de finish wel zien!”, hield Van der Haar het kort. Hij is vooral op één punt op zijn hoede voor Nys, de balkjes: “Ze kunnen bepalend zijn, vooral tegen Thibau. Tegen de rest zal dat wel meevallen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws