Soundos El Ahmadi stelt zoontje voor, dat net 1 jaar is geworden: "Zo trots om zijn moeder te zijn" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Soundos El Ahmadi stelt zoontje voor, dat net 1 jaar is geworden: "Zo trots om zijn moeder te zijn"

Soundos El Ahmadi stelt zoontje voor, dat net 1 jaar is geworden: "Zo trots om zijn moeder te zijn"

Als Soundos El Ahmadi al harten heeft veroverd met haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’, dan doet haar zoontje dat zeker. De schattige jongeman vierde deze week z’n eerste verjaardag. Goed voor een prachtige boodschap van de mama.

Na drie deelnames namen we maandagavond afscheid van Soundos El Ahmadi in ‘De Slimste Mens’. De slimste zal ze dus wellicht niet meer worden, maar het Nederlandse fenomeen mag wel met de titel van 'de grappigste mens ter wereld' naar huis. De vermoedens laaien zelfs al hoog op dat de kandidate daarom volgend jaar een plekje in de jury zal krijgen.

Maar daarnaast is Soundos vooral 'de trotste mama ter wereld'. Haar zoontje Sami is namelijk 1 jaar jong geworden. “Mijn zoontje is vandaag 1 geworden”, liet de Nederlandse donderdag weten op Instagram. “Een jaar geleden werd deze lieve, kleine en vooral vrolijke jongen geboren. En het is precies een jaar geleden dat ik verliefd werd op mijn morfinepomp in het ziekenhuis”, lacht de presentatrice.

Compleet

“Ons gezin voelt zo compleet sinds zijn komst. Ik ben erg trots zijn moeder te zijn”, rondt Soundos haar mooie boodschap af. “En mijn dochter (die intussen 9 is, red.) is vandaag een jaar grote zus. En eerlijk? Ze is de beste grote zus ooit!” “Jee, 1 jaar alweer, zo snel”, “Gelukkige verjaardag met jullie kleine grote man” en “Gefeliciteerd, ook aan zijn leuke mama”, schrijven haar volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws