Remco Evenepoel pakt uit met hartverwarmend gebaar voor vrouw Oumi Wielrennen
Wielrennen

Remco Evenepoel pakt uit met hartverwarmend gebaar voor vrouw Oumi

Remco Evenepoel pakt uit met hartverwarmend gebaar voor vrouw Oumi

Remco Evenepoel wist donderdag de laatste bergetappe van de Vuelta met overmacht te winnen. Hij kon daarbovenop ook zijn bergtrui veiligstellen.

De Belgische kampioen won met een voorsprong van ongeveer vijf minuten op Damiano Caruso, toch ook geen slechte klimmer. Na de etappe stond hij meteen de pers te woord: “Ik voelde dat ik de sterkste was vooraan en dat ik geen tijd hoefde te verspillen. Ik had een supergoede dag.”

“Daarom besloot ik maar te gaan, het was opnieuw een geweldige rit voor mij. Ik heb alle punten gepakt voor de bergtrui en mijn derde etappe gepakt, dus dat is top”, doet Evenepoel zijn verhaal. Wat ook nog opviel, was zijn bijzondere viering.

Evenepoel vierde zijn zege door zijn handen in een O-vorm te houden en hij had een hartverwarmende verklaring voor dat gebaar “Het was een bericht aan Oumi, mijn vrouw. Als ik mijn derde ritzege zou pakken, zou ik die aan haar opdragen. Vandaar.” Wat kan liefde toch mooi zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws