Jumbo-kopman komt zich excuseren bij Mikel Landa: “Ik wilde het echt niet!” Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-kopman komt zich excuseren bij Mikel Landa: “Ik wilde het echt niet!”

Jumbo-kopman komt zich excuseren bij Mikel Landa: “Ik wilde het echt niet!”

In de Ronde van Spanje wist Primoz Roglic woensdag te winnen op de mythische l'Angliru. Sepp Kuss telt nu nog acht seconden voorsprong op Jonas Vingegaard, die in het wiel van Roglic over de meet kwam.

Kuss eindigde als derde en sprintte in de laatste meters nog voorbij Mikel Landa, die hem op sleeptouw had genomen. Na de aankomst voelde Kuss zich genoodzaakt om zich te gaan excuseren bij de Spanjaard.

Kuss zocht Landa meteen na de meet op: “Ik wilde eigenlijk niet tegen je sprinten, maar ik moest echt voor die bonificaties gaan!” Landa kon die woorden wel appreciëren, maar toch snapt hij ook niet echt wat ze bij Jumbo allemaal aan het doen zijn.

“Kuss volgde mij, we reden samen naar boven en hij sprintte op het einde… Ze zullen bij Jumbo-Visma weten wat ze doen, ik maak me er geen zorgen om. Het kan me niet zo schelen”, aldus Landa, die volgend jaar de overstap naar Soudal Quick-Step maakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws