Van der Poel ziet Van Aert afzeggen: “Met pijn in het hart” Wielrennen
Wielrennen

Van der Poel ziet Van Aert afzeggen: “Met pijn in het hart”

Van der Poel ziet Van Aert afzeggen: “Met pijn in het hart”

Wout van Aert zal deze winter maar een beperkt aantal crossen afwerken. Zo laat hij het BK én het WK aan zich voorbijgaan.

Bij Sporza verklaarde hij zijn keuze: “Het is met pijn in het hart, maar het is een bewuste keuze om snel de klik naar het wegseizoen te maken en een rustige winter te beleven.” Maar waarom gaat Mathieu van der Poel dan wél deelnemen aan het wereldkampioenschap in Tabor?

“Mathieu is vroeger met het wegseizoen gestopt en hij is veel vroeger met trainen herbegonnen", verklaart Van Aert bij de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Omdat zijn basis nu al enorm goed is, neemt hij het wereldkampioenschap in Tabor er ook bij, denk ik. Zijn aanpak is de mijne niet.”

Verder wil de vicewereldkampioen in het veld én op de weg zich natuurlijk ook focussen op de voorjaarsklassiekers. Hij heeft als groot doel om eindelijk een kasseimonument te winnen en met deze andere aanpak hoopt hij dat doel eindelijk te bereiken. Veel succes, Wout!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws