Na wekenlange pauze keert Kim Van Oncen terug naar Radio2: "Enkele heel zware weken achter de rug" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na wekenlange pauze keert Kim Van Oncen terug naar Radio2: "Enkele heel zware weken achter de rug"

Na wekenlange pauze keert Kim Van Oncen terug naar Radio2: "Enkele heel zware weken achter de rug"

Kim Van Oncen was een tijdlang niet te horen op Radio2. Haar papa lag namelijk in het ziekenhuis. Op maandag 11 december keerde Kim terug en gaf ze ook meer uitleg over haar afwezigheid.

Peter Van de Veire mocht maandagochtend heuglijk nieuws bekendmaken in 'Goeiemorgen Morgen!'. Zo keerde zijn collega Kim Van Oncen terug nadat ze een pauze inlaste van enkele weken. De radiopresentatrice nam ook de tijd om de luisteraars even toe te spreken.

"Ik ben heel blij om terug te zijn, maar het waren een paar heel uitdagende weken", steekt ze van wal. "Mijn papa, en bij uitbreiding ons hele gezin, hebben een paar heel zware weken achter de rug. Mijn ouders hebben ons eigenlijk altijd, heel ons leven lang, goed geholpen, met alles. Het is dan ook dankzij hen dat ik al die jobs kan combineren en zoveel kan doen in mijn leven. Dus nu zij mij heel erg nodig hadden, vond ik het eigenlijk evident dat ik aan mijn vaders zijde zou staan om samen met hem te vechten tijdens deze moeilijke momenten", aldus Kim.

Dankbaar

"Ik wil Radio2 dan ook heel erg bedanken om mij die kans te geven en om te begrijpen dat mijn plaats heel even bij mijn familie was", gaat ze verder. "Ik zal jullie daar eeuwig dankbaar voor zijn. En ook de luisteraars hebben mij de afgelopen weken regelmatig een hart onder de riem gestoken en veel begrip en geduld getoond. Dat deed heel veel deugd. Dus dankjulliewel allemaal."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws