Carrefour doet dringende oproep: "Breng dit product onmiddellijk terug naar de winkel!"

CarrefourPhotonews_1
Carrefour roept onmiddellijk een product terug van bij zijn klanten. Het gaat om de 'Confiture de figues de Provence' van het merk 'Reflets de France'.
Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, haalt het bedrijf ANDRESY CONFITURES SAS het product 'Confiture de figues de Provence' van het merk 'Reflets de France' uit de verkoop. Het product wordt teruggeroepen van bij de consument wegens de mogelijke aanwezigheid van stukjes plastic.
De confituur werd in verscheidene Carrefour-winkels in België verkocht. Specifiek gaat het over de 'Confiture de figues de Provence' met vervaldatum (THT): 01/03/2025. Consumenten die dat product in hun bezit hebben, worden gevraagd om het niet te consumeren en het terug te brengen naar hun verkooppunt, waar het terugbetaald zal worden.

Meer info

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour Belgium op het gratis nummer 0800/9.10.11, van 8.30 tot 20.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Het bedrijf ANDRESY CONFITURES SAS verontschuldigt zich bij de Carrefour-klanten voor het ongemak.