Dan toch geen definitief afscheid voor Dany Verstraeten? Nieuwsanker krijgt plots bijzonder voorstel

danyverstraetenvtm 1
Op dinsdag 5 september neemt Dany Verstraeten afscheid als 'VTM NIEUWS'-anker. Toch zou het zomaar kunnen dat we de nieuwslezer daarna nog op televisie kunnen bewonderen. Zo kreeg de 67-jarige presentator deze ochtend een bijzonder voorstel bij radiozender Joe.
Op maandag werd er al uitgebreid afscheid genomen van Dany Verstraeten bij Joe. Zo blikten heel wat voormalige collega's samen met hem terug op zijn 35-jarige carrière. Ook Mike Verdrengh, die aan de wieg stond van VTM, kwam aan het woord.
Hij vergeleek Dany Verstraeten met David Attenborough, die op zijn 97ste nog een programma gaat presenteren. Zo vindt Mike Verdrengh dat ook Dany nog een programma zou moeten krijgen. "Zoveel ervaring laat je toch niet gaan", zei hij deze ochtend bij 'Sven & Anke' op radiozender Joe. 

Nieuw programma?

"Iemand moet dat pensioen uit zijn hoofd praten. Dany zou perfect zijn voor een weekendprogramma op zondag, over de actualiteit", aldus Verdrengh. En ook het nieuwsanker zelf sluit zoiets niet uit. "Een voorstel van Mike moet je eigenlijk altijd au serieux nemen, met zijn kennis van zaken. Ik neem afscheid van 'VTM NIEUWS', maar ik weet niet wat er voor de rest nog kan gebeuren", aldus Verstraeten.