Bram Spooren (Ilias) praat mond voorbij over 'Thuis': "Deze verhaallijn zal voor het meeste drama zorgen" TV en Radio
TV en Radio

Bram Spooren (Ilias) praat mond voorbij over 'Thuis': "Deze verhaallijn zal voor het meeste drama zorgen"

Bram Spooren (Ilias) praat mond voorbij over 'Thuis': "Deze verhaallijn zal voor het meeste drama zorgen"

Er is drama op komst, want het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ staat voor de deur. Als we Bram Spooren (Ilias) mogen geloven, wordt het opnieuw een seizoen om u tegen te zeggen.

Het belooft straks een ontknoping van jewelste te worden in ‘Thuis’. “In de eerste aflevering zal er naast Tamara zeker nog één ander personage in het ziekenhuis belanden”, verklapte woordvoerder Hans Roggen al in Het Laatste Nieuws. “Bovendien zullen in de eerste verhaallijnen vooral bedrog en zelfbelang centraal staan. De minder propere kant van de mens zal komen bovendrijven.” Dat betekent niet veel goeds.

Op de drie cliffhangers uit de seizoensfinale krijgen we in ieder geval een antwoord. Knalt Dieter de zwangere Maité, die op de vlucht wil slaan, neer? Hoe loopt de zwangerschapsvergiftiging van Tamara af? En geeft Marianne zich aan voor de moord op Alexander? Want voorlopig zit Ilias onschuldig achter slot en grendel. Toch is dat volgens Bram Spooren niet de verhaallijn die het meeste impact zal teweegbrengen.

Drama

Volgens de acteur zal vooral de verhaallijn rond Tamara (Tine Priem) voor heel wat opschudding zorgen. “Zeker omdat die veel te maken heeft met de familie Bomans, de stamfamilie uit de reeks. Het zal interessant worden om te zien hoe ze met heel die situatie moeten omgaan”, onthult Bram in HLN Showbits. Een nieuwe Bomans, als dat maar niet voor problemen zorgt.

Waar Bram de seizoensfinale nog in drie woorden met “epic, sneu, epic” omschreef, kiest hij voor de start van het nieuwe seizoen voor “onverwacht, opnieuw sneu, maar ook plezant”. Wij zijn alvast razend benieuwd!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws