'De Verhulstjes' zijn terug: Dit is de reden waarom het programma zo populair is Binnenland
Binnenland

'De Verhulstjes' zijn terug: Dit is de reden waarom het programma zo populair is

'De Verhulstjes' zijn terug: Dit is de reden waarom het programma zo populair is

7 februari kunnen we opnieuw binnenkijken bij de populairste familie in Vlaanderen: ‘De Verhulstjes’, wat zonder twijfel opnieuw kijkcijfers zal scoren.

Vorig jaar bewees Gert Verhulst alweer hoe welvarend ‘Studio 100’ is door ‘De Verhulstjes’ naar een hoger niveau te tillen. Het gezin Verhulst liet de opnames van het programma doorgaan in het mondaine Saint-Tropez in villa ‘Moulins Des Graniers’.

Antwerpen 

Dat tweede seizoen kende een mooie start met maar liefst 767.247 kijkers. Die cijfers gingen naar het einde van het seizoen in stijgende lijn en eindigden op 800.496 kijkers. Een succes, zo blijkt.

Dat heeft ook Play4 uiteraard in de gaten. En dus werd beslist om een derde seizoen van het programma te maken. Deze keer kiest het gezin niet voor een chiquer oord in het buitenland, maar voor hun eigen Antwerpen. Gert Verhulst heeft er namelijk een nieuw appartement aan het MAS.

“Er is nu een ruim terras zodat ook de honden meekunnen”, vertelde Gert over het derde seizoen. “Daar zullen Ellen en ik, en Marcel en Leo, regelmatig zitten. Viktor is bezig met zijn stekje dat ook bijna af is en Marie woont al alleen.” Ook zal iedereen er meer afzonderlijk gevolgd worden.

Vlogdown 

De makers geloven steevast in een opvolgend succes. Maar waaraan zou dat succes kunnen liggen? En hoe is dat succes eigenlijk begonnen? Daarvoor moeten we onze vinger wijzen richting Gerts zoon Viktor.

Die laatste begon tijdens de eerste lockdown met ‘Viktor Vlogdown.’ Daarbij filmde hij alles in de gezinswoning, waarbij ook Gert, Marie en Ellen tevoorschijn kwamen. Een leuke bezigheid voor het gezin. En aangezien Vlaanderen nu toch al had gezien hoe het gezin leefde, kwam het idee om er een programma van te maken.

‘De Verhulstjes’ liggen op dezelfde lijn als ‘De Pfaffs’ en ‘De Planckaerts’, die beiden ook van een enorm succes konden genieten. Volgens Gert Verhulst is de kijker voornamelijk geïnteresseerd in het leven van de bekende Vlaming. Dat vertelde hij ook tijdens de bekendmaking van het derde seizoen. “Ik geloof rotsvast dat de kijker vooral wil weten hoe het met ons leven gaat.”

Bevrijding 

Voor Gert was het programma naar eigen zeggen ook een hele bevrijding. “Ik heb mijn privéleven altijd enorm afgeschermd. Tot in het absurde soms. Dat gaf veel stress. Ik had het gevoel dat ik dingen te verbergen had voor mensen.

Ik begon daarover na te denken en dacht: dat is eigenlijk helemaal niet waar. Dus waarom niet gewoon alles laten zien? Hoe wij wonen, hoe wij leven. Ik ben heel blij dat we dat gedaan hebben.”

Op sociale media zijn heel wat kijkers al laaiend enthousiast. “Ben super blij dat jullie binnenkort weer op tv te zien zijn”, reageert iemand. “Geweldige serie!” en “Heerlijk gezin” zijn nog een van de commentaren. Ook fans uit Nederland willen het nieuwe seizoen dolgraag bekijken. “Hopelijk ook snel op Videoland te bekijken”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws