Delhaize roept onmiddellijk eigen product terug: "Let op, je kan er ernstig ziek van worden!" Binnenland
Binnenland

Delhaize roept onmiddellijk eigen product terug: "Let op, je kan er ernstig ziek van worden!"

Delhaize roept onmiddellijk eigen product terug: "Let op, je kan er ernstig ziek van worden!"

Delhaize roept haar klanten op om het 'Zwarte Woud Gebak' van het merk Delhaize onmiddellijk terug te brengen. Er is namelijk een ziekmakende bacterie in gevonden.

Delhaize vraagt haar klanten om het 'Zwarte Woud Gebak' van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt. Specifiek gaat het over 'Zwarte Woud Gebak' voor 6 personen van het merk Delhaize met houdbaarheidsdatum (te gebruiken tot): 01/11/2023 en 02/11/2023. Delhaize heeft in overleg met het FAVV besloten om dit product uit de verkoop te halen wegens mogelijke aanwezigheid van listeria monocytogenes, een ziekmakende bacterie die listeriose kan veroorzaken.

Besmetting door listeria monocytogenes kan gevaarlijk zijn voor jonge kinderen, zwangere vrouwen (mogelijkheid tot miskraam), personen met een verminderde immuniteit en ouderen. Mogelijke symptomen van besmetting door listeria monocytogenes zijn misselijkheid en braken, buikkrampen, diarree of constipatie, hoofdpijn en blijvende koorts (grieperig gevoel). De symptomen doen zich meestal voor 2 tot 60 dagen na opname van listeria monocytogenes.

Verontschuldigingen

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak. Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713.

Delhaize roept onmiddellijk eigen product terug: "Let op, je kan er ernstig ziek van worden!"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws