'Familie-fans kijken uit naar hereniging tussen Gunther Levi en Sandrine André' Binnenland
Binnenland

'Familie-fans kijken uit naar hereniging tussen Gunther Levi en Sandrine André'

'Familie-fans kijken uit naar hereniging tussen Gunther Levi en Sandrine André'

Eén van de grootste ontgoochelingen voor de fans van 'Familie' was het ontslag van acteur Gunther Levi. Maar dat wil niet zeggen dat zijn carrière afgelopen is.

Want TV Familie ging na de laatste opnamedag reacties sprokkelen bij zijn mede-acteurs. Een emotionele laatste dag overigens, want in een pakkend filmpje op sociale media was te zien hoe Gunther de sticker van zijn loge weghaalde en vervolgens vertrok.

Spoileralert

Ook Sandrine André, die in de soap de zus van Gunther speelt, was zeer aangedaan. Zij nam echter op een bijzonder mysterieuze manier afscheid. "Dag lieve broer. Gelukkig hebben we al een afspraak in 2024."

"Oei, spoileralert?", reageerde een trouwe fan. Meteen deden speculaties de ronde dat Gunther over twee jaar wel eens een comeback zou kunnen maken in 'Familie'. Maar dat lijkt net iets te vergezocht.

Toneel

Waarschijnlijker is dat Sandrine en Gunther in 2024 samen een project zullen doen. Of dat dan op televisie of op het podium zal zijn - Gunther heeft een voorliefde voor het toneel, valt nog af te wachten. Maar een hereniging zit er dus wel degelijk aan te komen. En dat zal ook de Familie-fans plezieren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws