Heeft Frank Deboosere ongelijk? 'Er is helemaal geen lenteweer op komst' Binnenland
Binnenland

Heeft Frank Deboosere ongelijk? 'Er is helemaal geen lenteweer op komst'

Heeft Frank Deboosere ongelijk? 'Er is helemaal geen lenteweer op komst'

Heeft Frank Deboosere toch te snel voor zijn beurt gesproken? Het lijkt erop dat die lente-opstoot toch niet zo spectaculair wordt.

In de komende dagen verwacht het KMI een wisselvallig weerbeeld. Vandaag overwegend zwaarbewolkt met lichte regen, vooral in de namiddag, en temperaturen variërend van 5°C in de Oostkantons tot 12°C aan de kust.

Vanavond en vannacht trekt de regen oostwaarts, met opklaringen vanuit het westen. Vrijdag begint droog met zon en wolken, maar later op de dag wordt regen verwacht, met maxima van 7 tot 10°C en krachtige zuidenwind.

Het weekend brengt wisselvallig weer met regenbuien en opklaringen, en temperaturen tussen 7 en 11°C. Zondagavond kan het licht vriezen aan de grond. Begin volgende week verbetert het weer met zonnige perioden en maxima van 7 tot 10°C. Vanaf woensdag domineren zonnige perioden met temperaturen rond 11°C.

Een noordoostelijke tot oostelijke luchtcirculatie zorgt voor een aantal droge dagen met temperaturen tussen 10 en 12°C, maar vanaf 11 maart neemt de kans op neerslag toe en dalen de temperaturen licht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws