Ivan uit 'De Bachelorette' onthult over Elke Clijsters: "Zij wou dat niet en ik wel" Binnenland
Binnenland

Ivan uit 'De Bachelorette' onthult over Elke Clijsters: "Zij wou dat niet en ik wel"

Ivan uit 'De Bachelorette' onthult over Elke Clijsters: "Zij wou dat niet en ik wel"

Vilvoordenaar Ivan Herrero Di Miceli, die in 2021 het hart van Elke Clijsters veroverde in ‘De Bachelorette’, kijkt met voldoening terug naar zijn deelname.

In 2021 ging Elke Clijsters via het programma ‘De Bachelorette’ op zoek naar de prins op het witte paard. Al snel voelde ze een klik met Ivan, en de twee veranderden van complete vreemden voor elkaar naar een stel verliefde pubers.

Toch heeft de liefde niet mogen zegevieren, want na enkele maanden kwam het prille geluk tot een breuk. Ivan kijkt vandaag, een jaar later, samen met onze redactie terug op zijn deelname aan het programma en de relatie met Elke.

We zijn nu bijna een jaar na de eerste uitzending. Hoe gaat het met je?

“Met mij gaat het zeer goed. Ik werk terug fulltime en ook het voetbal speelt nog een grote rol in mijn leven. Daarnaast werd ik na het programma een aantal keer geboekt om aanwezig te zijn op soirees. Na Elke heb ik nog een relatie gehad die enkele maanden heeft geduurd. Dus momenteel ben ik vrijgezel.”

Waar is het tussen Elke en jou misgelopen? Jullie leken wel echt in de ban van elkaar te zijn.

“We hadden meteen een goede klik, ook na het programma. Alles ging goed voor een aantal maanden. We hadden dan ook een korte, krachtige relatie. Maar zij had al twee kinderen en ik zou ook nog graag een gezin willen stichten. Elke daarentegen wou nog maximum één kind.

We zaten dus voornamelijk op langere termijn niet op dezelfde golflengte. We zijn dan zonder problemen uit elkaar gegaan. Na onze breuk hebben we wel nog even contact gehad, maar van liefde was geen sprake meer.”

Was de band tussen jullie anders voor de camera dan in de realiteit?

“Neen, niet echt, want ook voor de camera waren we altijd onszelf. Zij was zichzelf, ik was mezelf. Er was toen ook al een klik, wat voor mij wel een verrassing was. Ik had dat niet zo verwacht. Elke is ook een mooie vrouw, maar jammer genoeg, op langere termijn, zaten we niet op dezelfde golflengte.”

Heb je soms nog contact met Elke?

“Ik ben Elke een tijdje geleden in een bar in Hasselt tegengekomen, maar dat stelde niet echt iets voor. Zij heeft haar leven nu en ze heeft het ook druk met de kinderen en met padel.”

Jullie doen wel nog normaal tegen elkaar?

“Ja, als ik haar nog zou tegenkomen, zal ik wel nog even met haar praten, geen probleem. Het is wel spijtig, maar het leven gaat gewoon verder.”

Zijn er zaken die je uit die kortstondige relatie met Elke hebt geleerd?

“Niet echt, want het was een relatie zoals een ander. En alles was goed, ik ga daar niet over liegen. Elke is een sympathieke vrouw die zeer volwassen is. Het was alleszins een mooi moment in mijn leven, wat ik nooit zal vergeten.”

Word je nog steeds vergeleken met Elke’s ex Jelle Van Damme?

“Ja, veel mensen zeggen: ‘Ze heeft voor jou gekozen omdat jij op hem lijkt.’ Maar ik ben helemaal een ander type. Mij kon het niet schelen wat mensen van me vonden. Mensen hebben altijd kritiek, zeker op fysiek vlak. Maar ik wist: hij heeft zijn leven en verleden, en ik dat van mij. En ik volg mijn eigen weg."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws