Vijf redenen waarom je zeker naar ‘De Bachelor’ moet kijken Binnenland
Binnenland

Vijf redenen waarom je zeker naar ‘De Bachelor’ moet kijken

Vijf redenen waarom je zeker naar ‘De Bachelor’ moet kijken

In ‘De Bachelor’ gaat ex-‘Temptation Island’-verleider Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de liefde van z’n leven. Dit is waarom u moet kijken.

9 februari zal Vlaanderen te zien krijgen hoe realityster Fabrizio opnieuw de liefde probeert te vinden. Een select groepje van 15 vrouwen krijgt uiteindelijk de kans om Fabrizio’s hart te veroveren onder de Griekse zon. En wat een rollercoaster zal dat worden, want ook nu zal het eeuwenoude recept voor een succesprogramma gebruikt worden: passionele kussen, traantjes en drama.

1) Temptation Island in the mix 

Een groep vrouwen die strijdt om dezelfde man... Daar kan niets goeds van komen, toch? In een preview van Play 4 is te zien hoe Fabrizio een romantisch moment deelt met zowel kandidate Phaedra als de Nederlandse Sanne.

Ook zien we al heel wat traantjes vloeien bij verschillende kandidates. “I’m out”, klinkt het bij Sanne. En ook de gesprekken tussen Karina en Fabrizio lopen duidelijk niet zo vlot. “Dit was vermoeiend”, aldus Karina. Zo te zien wordt het een ware strijd, en misschien zelfs een kleine remix van Temptation Island.

2) De ultieme transformatie 

Fabrizio probeert ons via zijn Instagram-account al geruime tijd te overtuigen van zijn nieuwe ik. De ex-verleider pronkte in 2018 met zijn gespierde lichaam op het scherm in het tv-programma ‘Temptation Island’. Hij probeerde er Danielle aan de haak te slaan, maar uiteindelijk zou de verleider als een blok vallen voor verleidster Pommeline, die in 2017 deelnam aan het programma.

De twee betraden in 2019 ‘Temptation Island Vips’, en Fabrizio ging er zelfs opnieuw op de knie voor Pommeline. Toch wist verleidster Julia Fabrizio’s aandacht te trekken, en ging Fabrizio in op Julia’s avances. Ook die romance was geen lang leven beschoren, en zo kwam de volgende alweer in het spel.

Maar na een periode van hoge pieken, diepe dalen en kortstondige relaties zouden we nu getuige mogen zijn van een zwaar getransformeerde Fabrizio. Hij staat niet meer in het leven als verleider, maar als zakenman en life coach. Hij is zich gaan verdiepen in alles wat met onder andere mindset, discipline en law of attraction te maken heeft. Wij zijn alvast benieuwd naar de nieuwe Fabrizio.

3) De terugkeer van Goedele Liekens 

Goedele Liekens, de vrouw die Temptation Island-verleiders het vuur aan de schenen legde in haar talkshow ‘Goedele On Top’, zal nu Fabrizio bijstaan in zijn zoektocht naar de ware liefde. Ze neemt er het rolletje van ‘goede fee’ op zich.

Goedele kreeg in 2020 het verdict huidkanker, waardoor ze ook even van het scherm verdween. Maar nu kunnen we zien hoe de presentatrice opnieuw floreert in haar rol als raadgeefster.

4) Een oude bekende 

Een kandidate heeft al ervaring met tv-programma's, zo blijkt. En net als Fabrizio heeft zij een ware transformatie doorstaan. Bijna onherkenbaar zouden we zeggen. In 2009 nam de Nederlandse Sanne deel aan ‘Beauty & de Nerd’, en ging ze uiteindelijk, samen met haar ‘nerd’, naar huis met maar liefst 25.000 euro.

Zo bewijst de Nederlandse dat ze een goede portie strijdlust bezit. Benieuwd of ze deze ook naar boven zal halen in ‘De Bachelor’.

5) 'Miss Freedom of the World'

Net als Sanne is ook kandidate Phaedra strijdlustig. Phaedra werd in 2021 in Kosovo uitgeroepen tot ‘Miss Freedom of the World’, een uit de hand gelopen hobby zegt ze zelf. “Ik denk dat ik gewonnen heb omdat ik toch probeerde te luisteren naar de mensen en iedereen zo veel mogelijk probeer te helpen waar ik kan.” Zal de miss haar rol van ‘Miss Freedom’ ook doorspelen in ‘De Bachelor’?

Populair

Laatste nieuws