Betty uit 'Big Brother' kondigt zeer verrassend nieuws aan Buitenland
Buitenland

Betty uit 'Big Brother' kondigt zeer verrassend nieuws aan

Betty uit 'Big Brother' kondigt zeer verrassend nieuws aan

Betty Owczarek (43) uit 'Big Brother is terug. Ze deed - zes jaar na haar afscheid van de showbizz - nog eens een eenmalig optreden. Dat smaakte echter meteen naar meer waarna ze de draad opnieuw opneemt.

"‘Big Brother’ dateert van ruim 19 jaar geleden, maar het publiek kende me nog en reageerde superenthousiast. Er sprongen zelfs een paar fans op het podium. Ik herinnerde me meteen weer waarom ik dit vroeger zo leuk vond. Eerst zag ik dit als een eenmalig optreden, maar dit smaakt duidelijk naar meer", vertelt Betty in Het Laatste Nieuws.

Geen vijf optredens

“Ik nam een boekingskantoor onder de arm, dat na afloop al meteen een mailing rondstuurde dat ik te boeken ben voor een act van 30 minuten met twee danseressen. Ik ben benieuwd of na Kortrijk ook de rest van Vlaanderen hierop zit te wachten. (lacht) Ik heb me wel voorgenomen om meer dan vroeger selectief te zijn en enkel opdrachten aan te nemen die me aanstaan. Want daar liep het zes jaar geleden soms wat fout. En zoals vroeger elk weekend vier of vijf keer optreden, nee, dat zie ik ook niet meer zitten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws