Dany Verstraeten openhartig over erg ongemakkelijk moment: “Ik kreeg meteen een rooie kop” Buitenland
Buitenland

Dany Verstraeten openhartig over erg ongemakkelijk moment: “Ik kreeg meteen een rooie kop”

Dany Verstraeten openhartig over erg ongemakkelijk moment: “Ik kreeg meteen een rooie kop”

Dany Verstraeten is al 30 jaar het vaste nieuwsanker van ‘VTM Nieuws’. Hij is een waar televisie-icoon en een van de meest herkende gezichten van VTM. Toch staat hij bekend om zijn discretie.

Die schuchterheid zat er altijd al in, zo blijkt. “Ik heb altijd schrik gehad, toen ik jong was, om op te vallen”, zegt Dany in ‘De Zomer Van’. “Als ik door m’n ma naar de winkel werd gestuurd, naar de bakker om een brood te gaan halen, en het was mijn beurt, dan kreeg ik al een rooie kop omdat ik iets moest zeggen waar mensen bij stonden."

Toen VTM begon met ‘Klasgenoten’, werd Dany herenigd met zijn klasgenoten van twintig jaar eerder. “Ze brachten die klas weer bij mekaar, ze contacteerden die mensen, om een ‘Klasgenoten' over mij te maken”, zegt Dany. “En ik denk dat minstens de helft van die klas niet wist dat ik in hun klas had gezeten. Terwijl ze mij dus goed kenden van VTM. Die vielen van hun stoel, van ‘Tiens, zat die bij ons in de klas?’ Zo timide en discreet was ik."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws