Erg verrassend nieuws over ‘Familie’-actrice Sandrine André: “Ze heeft hier serieus over getwijfeld” Buitenland
Buitenland

Erg verrassend nieuws over ‘Familie’-actrice Sandrine André: “Ze heeft hier serieus over getwijfeld”

Erg verrassend nieuws over ‘Familie’-actrice Sandrine André: “Ze heeft hier serieus over getwijfeld”

Sandrine André kennen we allemaal van haar rol als Veronique in ‘Familie”, de langlopende serie op VTM. Maar binnenkort is ze nog ergens anders te bewonderen.

In het voorjaar van 2020 brengt James Cooke namelijk ‘Assisen 3’ naar het theater, en daar zal Sandrine ook te bewonderen zijn. “Ik ken Sandrine al lang. Zij komt ook altijd kijken naar de stukken van Uitgezonderd (theaterhuis waar James artistiek zaakvoerder is, nvdr.) en dat vind ik supertof”, zegt James in een interview met ShowbizzTV. “We hadden al een paar keer tegen elkaar gezegd: ‘Gaan we eens niet samenwerken?’, maar de rol moet altijd kloppen ook."

“Het profiel moet altijd kloppen bij de persoon in kwestie – dat is logisch – en dat was nu zo”, zegt hij. “Frank en ik lazen het script en ik dacht meteen: wij moeten Sandrine bellen. Ze heeft eerst getwijfeld of het wel ging lukken met alles waar ze al mee bezig was en uiteindelijk ben ik toch heel blij dat ze nu eindelijk eens zal meespelen in ons huis”, besluit James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws