Erica Meiland neemt drastische beslissing over haar man Martien: “Ik wil het gewoon niet meer” Buitenland
Buitenland

Erica Meiland neemt drastische beslissing over haar man Martien: “Ik wil het gewoon niet meer”

Erica Meiland neemt drastische beslissing over haar man Martien: “Ik wil het gewoon niet meer”

In slechts enkele jaren tijd zijn Martien, Maxime en Erica Meiland echte sterren geworden in Nederland én België. In een interview met YouTubekanaal 7DTV praat Erica openhartig over hoe hun leven veranderd is. Vooral haar echtgenoot Martien Meiland is een bekendheid.

“Martien kan bijna niet over straat”, laat Erica weten in het interview. “Ik ga niet graag met hem boodschappen doen, bijvoorbeeld. Als hij naar de Albert Heijn gaat moet hij gewoon zes keer op de foto. Ik ga gewoon lekker alleen.”

“Maxime ook, we willen liever niet meer met hem mee”, alus de 'Chateau Meiland'-ster. “Eigenlijk wel zielig, ja. Je wil ook weleens ‘gewoon’ naar IKEA ofzo of op strand wandelen met de honden. Dan ga ik hem niet meenemen. Dat is niet fijn.”

Te veel van het goede

Vorig seizoen werkte de familie Meiland samen met De Vriendenloterij. Martien reikte voor ‘Bingo! De 100.000 Euro Quiz’ de prijzen uit en Maxime ging langs bij hulpbehoevende gezinnen. “Dat was op zich een goede deal en het was ook leuk, een hele ervaring. Maar uiteindelijk is het toch wat raar. Dan rijd je en zie je Martien op het bushokje, dan ga je naar huis en dan valt Martien op de mat. Dan krijg je het gevoel: 'Dit is een beetje te veel van het goede’."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws