Julie Vermeire verrast iedereen en ziet filmpje met mama Eva Pauwels viraal gaan Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire verrast iedereen en ziet filmpje met mama Eva Pauwels viraal gaan

Julie Vermeire verrast iedereen en ziet filmpje met mama Eva Pauwels viraal gaan

Julie Vermeire is een gevoelsmens. Die een fantastische band heeft met haar vader Jacques, maar ook haar moeder Eva Pauwels niet wil laten vallen.

Omdat Eva heel lang kampte met verslavingen en liefdesperikelen was de band met haar dochter heel moeilijk, maar nu ze sinds drie jaar opnieuw op het rechte pad is, worden ze steeds closer.

Synchroon

Met als voorlopig hoogtepunt een primeur in de vorm van een filmpje samen op TikTok. Iets wat Julie al langer deed met papa Jacques, maar nu dus voor het eerst met haar mama. En dat ging niet onopgemerkt voorbij.

"Wat een gelijkenis, ik kan jullie niet uit elkaar houden!", was één van de reacties op het filmpje waarin ze proberen om synchroon enkele danspasjes te doen. En er volgde ook nog een ander filmpje waarin ze lachen met het stormweer.

100.000 keer

De fragiele relatie tussen de twee lijkt daarmee definitief hersteld. Samen werden de filmpjes overigens al meer dan 100.000 keer bekeken. Om maar te zeggen dat Vlaanderen ook gelooft in de band tussen moeder en kind.

Bekijk de filmpjes hieronder:

@julievermeire

Eerste TikTok met mama💗😂

♬ original sound - musicquotes

@julievermeire

Storm be like😅😅

♬ original sound - Matthew Rincon

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws