Kijkers van ‘De Columbus’ zeggen allemaal hetzelfde over Serine Ayari Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘De Columbus’ zeggen allemaal hetzelfde over Serine Ayari

Kijkers van ‘De Columbus’ zeggen allemaal hetzelfde over Serine Ayari

Comédienne Serine Ayari was voorbije zondag de gelukkige die met Wim Lybaert op avontuur mocht in ‘De Columbus’. Het werd een erg emotionele reis waarin Serine recht uit het hart sprak.

Vooral toen ze praatte over haar afkomst, werd het Serine even te veel en ze kon haar tranen niet bedwingen. “Er zal altijd iemand me duidelijk maken dat ik niet van hier ben”, zei ze. “Elk kind van een migrant heeft ooit al eens gehoord: ‘Ga terug naar uw land.’” Dat wist de kijkers diep te raken.

“Het was een prachtige aflevering en die Serine, wat een lieve jongedame is dat!”, schreef iemand na afloop van het programma. “Echt een vrouw naar mijn hart.” “Wat voor een impact moet dát niet op een mens hebben, hier in België geboren en getogen!”, reageerde nog iemand. “Mocht elkeen evenveel van zijn land houden als Serine, het zou er al veel beter uitzien. Respect Serine.”

Toffe madam

“Respect voor deze grote madam”, zei nog iemand. En ook: “Ik kende deze dame totaal niet maar ze verdient mijn respect. Ze bewijst alleen maar dat inburgering niet zo moeilijk is op voorwaarde dat je écht wil.”

“Ik kende deze jonge dame niet”, liet nog iemand weten. “Toffe madam. Een voorbeeld voor heel veel van ons. Respect voor haar en zeker ook voor haar ouders. O zo jammer dat deze fijne dame tegen zoveel onbegrip moet botsen."

“Serine je bent een heel toffe dame. Respect”, lazen we ook nog. “Prachtige aflevering en diepgaande gesprekken. Een van de mooiste afleveringen!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws