Kristel Verbeke geeft eerlijk toe: “Niet Julia, maar zíj was mijn favorietje in ‘K2 Zoekt K3’” Buitenland
Buitenland

Kristel Verbeke geeft eerlijk toe: “Niet Julia, maar zíj was mijn favorietje in ‘K2 Zoekt K3’”

Kristel Verbeke geeft eerlijk toe: “Niet Julia, maar zíj was mijn favorietje in ‘K2 Zoekt K3’”

Kristel Verbeke zal voor eeuwig en altijd een van de stichtende leden van K3 blijven. Zij gaf enkele jaren geleden de fakkel door aan Hanne, Marthe en Klaasje. Het contact verwaterde daarna niet.

“Ik bel nog af en toe met Hanne en Marthe”, laat Kristel weten in Billie. “We hebben elkaar nooit volledig losgelaten. Ik ben ook naar de laatste show met Klaasje in Breda gaan kijken. Om dank u te zeggen, want ik vind het fantastisch wat ze gedaan heeft, de voorbije jaren.”

Klaasje heeft K3 intussen verlaten. Haar opvolger werd gezocht in ‘K2 Zoekt K3’, een zoektocht die Kristel natuurlijk ook volgde. Blijkt dat zij een boon had voor iemand anders dan Julia. “Ik heb me er tijdens de aanloop niet mee willen moeien, maar toen Diede er in de finale uit ging, vond ik dat wel jammer. Ik vond haar stem mooi bij die van Hanne en Marthe passen. Ik zag haar graag bezig. Maar ja, zo had ieder zijn favoriet. Ik oordeelde ook louter op basis van wat ik op tv zag.”

“Het belangrijkste is de energie tussen hen drieën”, aldus Kristel. “Als Hanne en Marthe zich bij Julia op hun best voelen, ben ik vooral heel blij voor hen. Dat ze opnieuw de kans krijgen om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws