Laura Tesoro doet bijzondere bekentenis over Koen Wauters: “Ik wist niet wat mij overkwam” Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro doet bijzondere bekentenis over Koen Wauters: “Ik wist niet wat mij overkwam”

Laura Tesoro doet bijzondere bekentenis over Koen Wauters: “Ik wist niet wat mij overkwam”

Enkele weken voor de opname van ‘Tien Om Te Zien’ in Middelkerke schudde VTM een verrassing van formaat uit de mouw. Niet alleen Willy Sommers en Anne De Baetzelier zouden de muziekshow gaan presenteren. Ze zouden worden geflankeerd door twee andere gezichten: Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Laura Tesoro maakte nooit bewust mee hoe populair het eigenlijk was, maar ze kweet zich met verve van haar taak. Toch is presenteren nog een vak waarin ze veel kan leren.

“Ik ben wel al gegroeid in die rol, hoor”, verzekert Laura in Story. “Toen ik destijds ‘Belgium’s Got Talent’ begon te presenteren, aan de zijde van Koen Wauters, wist ik niet wat mij overkwam en was ik heel afhankelijk van Koen. Nu weet ik al beter hoe alles werkt en kan ik zelf dingen oplossen.”

Oudgedienden

Dat Aaron en zij gevraagd werden, ligt volgens Laura aan het feit dat VTM een verschil wil maken tussen vroeger en nu. “Enerzijds heb je de oudgedienden die niet mogen ontbreken op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Denk bijvoorbeeld aan Get Ready!”, aldus de zangeres. Maar er waren ook recentere artiesten. “Van Niels Destadsbader over Regi tot Metejoor", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws