Maarten Coppens is het beu van zijn broer Staf en grijpt in: “Hij doet dat bijna dágelijks, hè” Buitenland
Buitenland

Maarten Coppens is het beu van zijn broer Staf en grijpt in: “Hij doet dat bijna dágelijks, hè”

Maarten Coppens is het beu van zijn broer Staf en grijpt in: “Hij doet dat bijna dágelijks, hè”

Vorige week zagen we hoe Jeroen Verdick zijn entrée maakte naast Jens Dendoncker in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. In de aflevering van komende maandag haalt het duo alles uit de kast voor de meest spectaculaire aflevering ooit van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Verwacht Hollywoodiaanse toestanden en zelfs een boodschap in het verre Zweden.

'Hoe Zal ik Het Zeggen?’ goes international met Staf Coppens! Staf verliest steeds zijn sleutels en zijn broer Maarten is dat een beetje beu: “Staf heeft de onhebbelijke gewoonte om bijna dagelijks zijn sleutels te verliezen. Zijn autosleutels, de sleutels van zijn huis, maakt niet uit. Moest iedereen zijn zoals Staf, ik denk dat de wereld vierkant zou draaien.”

'Zweedse traditie'

Hij schakelt de hulp in van Jens, maar die heeft een diner bij zijn schoonmoeder en dus gaat de opdracht naar Jeroen. Gelukkig heeft Jens er alle vertrouwen in: “Ik kan jou niets meer leren, dus is het tijd voor het kuiken om het nest te verlaten.” Jeroen mag tot zijn grote vreugde naar Zweden vertrekken.

Daar confronteren twee politieagenten Staf met een dode eland op zijn camping. De doodsoorzaak? Sleutels. In de maag van het dier. En daar wordt Staf verantwoordelijk voor gesteld. Wanneer er ook nog eens een boze buurman komt opdagen, wordt Staf gedwongen tot een afscheidsritueel geheel 'volgens de Zweedse traditie'.

Populair

Laatste nieuws