Man met 'gruwelijk wolvenmasker' verkracht 11-jarig meisje: Pedofiel was nog maar net vrijgelaten Buitenland
Buitenland

Man met 'gruwelijk wolvenmasker' verkracht 11-jarig meisje: Pedofiel was nog maar net vrijgelaten

Man met 'gruwelijk wolvenmasker' verkracht 11-jarig meisje: Pedofiel was nog maar net vrijgelaten

Een veroordeelde pedofiel die een 11-jarig meisje heeft verkracht terwijl hij een angstaanjagend wolvenmasker droeg, is in Duitsland veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar. Christophe K. was niet aan zijn proefstuk toe: in 2010 was hij reeds schuldig bevonden aan maar liefst 17 gevallen van kindermishandeling.

De 45-jarige beklaagde had het meisje eerder gestalkt en zelfs gefotografeerd voordat hij haar op 25 juni van 2019 besprong. Volgens de politie droeg Christophe K. een "gruwelijk wolvenmasker" en latex-handschoenen toen hij haar een struik in trok, waar hij haar verkrachtte.

De rechtbank hoorde dat hij tegen zijn doodsbange slachtoffer zei: "Blijf minstens vijf minuten stil liggen, ik weet waar je woont en ik zal jou en je familie kwaad doen als je hen vertelt wat er hier gebeurd is.” Maar zodra ze thuiskwam, meldde het meisje de aanval.

Net vrijgelaten uit beveiligd psychiatrisch instituut

Christoph K. - die nog maar net was vrijgelaten uit een beveiligd psychiatrisch instituut in afwachting van een beslissing om hem definitief te laten gaan - werd twee dagen later op zijn werkplek gearresteerd nadat zijn DNA op de plaats delict en op de kleding van het slachtoffer was gevonden. Omdat hij al een veroordeelde pedofiel was, had de politie zijn DNA in hun databank.

12 jaar cel

Tijdens het proces, dat afgelopen dinsdag plaatsvond, gaf Christoph K. toe dat hij zich had vermomd met een wolvenmasker, dat hij later thuis in een vuilnisbak wierp. Hij gaf ook toe dat hij het meisje op klaarlichte dag de bosjes in had gesleept waar hij haar had verkracht. De rechtbank van München veroordeelde hem tot 12 jaar gevangenisstraf - wat minder was dan de 14 jaar die door de aanklagers was geëist.

Man met 'gruwelijk wolvenmasker' verkracht 11-jarig meisje: Pedofiel was nog maar net vrijgelaten
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws