Meisje (5) overleden na ernstige verwaarlozing van haar mama en oma Buitenland
Buitenland

Meisje (5) overleden na ernstige verwaarlozing van haar mama en oma

Meisje (5) overleden na ernstige verwaarlozing van haar mama en oma

Een vijfjarig meisje, genaamd Kinsleigh Welty, uit Indianapolis is op tragische wijze overleden. Haar moeder, vriend en grootmoeder werden gearresteerd in verband met haar dood. De autoriteiten vonden Kinsleigh in een zorgwekkende toestand, met tekenen van ernstige verwaarlozing.

Haar moeder, Toni McClure, en vriend, Ryan Smith, worden beschuldigd van kinderverwaarlozing met dodelijke afloop, waarbij McClure ook beschuldigd wordt van moord. De grootmoeder, Tammy Halsey, wordt beschuldigd van verwaarlozing van een afhankelijke. Dit tragische incident werpt een schokkend licht op eerdere gevallen van verwaarlozing waarbij McClure betrokken was.

In 2018 werd ze beschuldigd van verwaarlozing van haar kinderen, maar haar straf werd opgeschort na slechts zes weken gevangenisstraf. De familie van Kinsleigh uit nu openlijk hun verdriet en woede, en velen eisen verandering in het systeem dat faalde om Kinsleigh te beschermen. De zaak heeft ook lokale functionarissen en het Department of Child Services aangemoedigd om een grondig onderzoek in te stellen om te voorkomen dat dergelijke tragedies in de toekomst plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws